traditionele-verfkleuren

Online Kleuradvies

WIL JIJ SFEER & BALANS IN JE INTERIEUR?

Verlang jij ook zo naar een fijne plek, een interieur dat “klopt”, praktisch en gezellig is!

Om dat voor elkaar te krijgen gaan we beginnen bij het begin en dat is de “schil van de woning of ruimte” in deze volgorde. 

  • De vloer
  • De kleuren voor wanden, deuren, ramen en kozijnen
  • De raambekleding

De adviesproducten voor Vloeren en Raambekleding zijn “under construction” maar zullen z.s.m. online zijn.

Kleuradvies

Een belangrijk onderdeel van de basis van een sfeervol interieur? Ja .. dat zijn toch echt de juiste (verf)kleuren. 

Belangrijk is dat het voor jou duidelijk is welke kleuren jij nu eigenlijk mooi vind! Met behulp van de Kleurquiz weet jij binnen een paar minuten welke kleuren dit zijn.

Zodra je weet welke kleuren bij je passen zijn mijn adviesproducten een goede volgende stap. Daar help ik je echt een stap verder mee.

Bij ieder advies ontvang jij per kleurgroep: 

  • de exacte kleurnummers en namen van de kleuren. 
  • duidelijke instructies en alle info over hoe je de kleur het beste kunt integreren in jouw interieur. 
  • gerelateerde verfkleuren, woonstijlen en sferen, dus jij kunt kiezen voor 1 kleur of de perfecte combi maken. 
  • informatie over (online) winkels en prijzen.  
  • nieuwe trends en ontwikkelingen inzake schilderwerk en verfkleuren in het interieur.
alexandra-gorn-W5dsm9n6e3g-unsplash

Kies jouw kleurgroep

Warme kleuren
€17,95


De warme verfkleuren / geel, oranje en rood afgeleide tinten zijn typerend voor jouw sfeervolle en gezellige interieur. Na aanschaf van dit product krijg jij onder andere de kleurnamen en nummers van de juiste muurverf/lakverf, duidelijke instructies over hoe je de kleuren kunt integreren in je interieur, en nog veel meer.

rustgevende-verfkleuren

rustgevende kleuren
€17,95


De rustgevende verfkleuren / de groentinten mogen niet ontbreken in jouw interieur. Jouw kleurenpallet bestaat uit groentinten en stoere accenten. Ontvang meteen de kleurnamen en nummers van de juiste muurverf/lakverf, duidelijke instructies over hoe je de kleuren kunt integreren in je interieur, en nog veel meer.

traditionele-verfkleuren

Traditionele kleuren
€17,95


De traditionele verfkleuren maken jouw interieur. Als het niet zwart, wit, grijs of een combinatie daarvan is, komt het jouw huis niet in. Koop snel en ontvang de kleurnamen en nummers van de juiste muurverf/lakverf, duidelijke instructies over hoe je de kleuren kunt integreren in je interieur, en nog veel meer informatie over deze kleuren.

Natuurlijke kleuren
€17,95


De puurheid van de natuurlijke verfkleuren in jouw interieur maken jou blij. Puur, natuurlijk, rustig... het zijn stuk voor stuk woorden die jouw interieur typeren. Koop nu en krijg toegang tot alle informatie rondom de natuurlijke verfkleuren.

Mystieke kleuren
€17,95


Jij houdt van de mystiek van een zacht en/of een luxe, elegant, chique interieur. De paarse en roze tinten zijn veelzijdige kleuren met vele verschijningsvormen, bijzonder in jouw interieur! Koop nu en krijg toegang tot alle informatie rondom de natuurlijke verfkleuren.

COOLE KLEUREN
€17,95


Efficiënt, productief en geconcentreerd... Het zijn stuk voor stuk kwaliteiten die door de blauwe kleuren gestimuleerd worden. Blauwtinten in je huis zorgen voor vitaliteit en tevens zijn ze rustgevend en neutraal. Koop nu en krijg toegang tot alles rondom coole kleuren.

WELK KLEURTYPE BEN JIJ?

Weet je niet welke kleurgroep het beste bij jou en jouw interieur past? Doe dan de Kleurquiz en ontvang jouw gratis persoonlijke kleuradvies. 

all-in-pakket

ALL-in Pakket

Als je voor het all-in pakket kiest ontvang je alle informatie van elke kleurgroep. Je krijgt alle adviesproducten in een pakket ter waarde van €107,70 nu voor € 67,00 . 

Het eindresultaat? Je gaat met jouw kant en klare kleuradvies naar de bouwmarkt of de verf speciaalzaak om de kleurtint(en) te laten mengen in de kwaliteit die jíj wilt én voor de prijs die jij wilt.

Tip: laat jouw kleuren mengen in een matte muurverf.

Veel plezier!

Toch Iets meer hulp nodig?

Plan een 1-op-1 consult VOOR EEN INTERIEURPLAN OP MAAT

De juiste sfeer… op basis van jouw wensen!

Ga je bouwen, verbouwen of wil je gewoon een update van je interieur? Ga dan doordacht te werk. Als ervaren binnenhuisarchitecte ga ik je helpen een efficiënt en sfeervol interieur plan te maken op basis van jouw wensen en ideeën.

Je krijgt een compleet interieuradvies voor de gekozen ruimte(s). Impressies in 3D,  gepresenteerd in LayOut. Echt … je bent in je nieuwe leefomgeving beland!

 

Foto RIV Online.com