Annemiek

hoe het allemaal begon...
 

In een gezin van “bouw en materialen” groeide ik op.

Vader en moeder runde samen met hun team een bouwmaterialenhandel, verkochten keukens en badkamers, en daar is het begonnen. Het interieur had boven alles mijn voorkeur en dus startte ik, na het afronden van de HBO opleiding, mijn bedrijf.

Gaandeweg mijn offline opdrachten kwam ik erachter dat ik met het delen van mijn know how, het geven van de juiste richtlijnen en het enthousiasmeren van sfeerliefhebbers, zoals jij, een grotere groep mensen kon voorzien van een fijne leefomgeving. En daar Online een perfect medium is, ontstond al snel RIV Online.

Wat is het toch mooi om mensen blij te maken! Een fijn en sfeervol thuis waar je rust vindt en waar je tegelijkertijd energie uithaalt, zodat jij je goed voelt.

Dat is mijn missie, waar ik jou mee wil helpen! 

Van Harte Welkom bij RIV Online!

Liefs,

Annemiek

 
Foto RIV Online.com

PORTFOLIO

Interieurontwerp, advies én styling, dat is wat ik met veel liefde en passie dagelijks doe. De afgelopen jaren heb ik al veel mooie projecten mogen realiseren. Op de foto’s vind je een impressie van mijn werk. Mocht je meer willen zien, bekijk dan deze pagina met projecten.

Wat ik aanbied

Begin met het creëren van jouw sfeervolle leefomgeving en start met de juiste basis zonder zoeken en twijfels. Met mijn (online) adviesproducten help ik jou een sfeervol interieur te creëren, zodat jij elke dag geniet van je eigen huis en het echte thuisgevoel ervaart. Een thuis waar jij rust vindt omdat het totaalplaatje klopt. Zo krijg jij weer energie en voel je je goed.

ebook

GRATIS E-BOOK


Download mijn gratis E-book Gemakkelijk Sfeer & Balans Creëren.

KLEURQUIZ & ADVIES


Wil jij heel graag dat de basis van jouw interieur klopt? Begin met de juiste verfkleuren!

1-OP-1 TRAJECT


Van een ervaren binnenhuisarchitecte krijg jij een 3D interieuradvies.